Arentfeld A/S – ny formålsdrevet aktør i byggebranchen vil have fokus på menneskelig bæredygtighed

Montagevirksomhed i Glostrup har set muligheden for at håndplukke og sammensætte et stærkt hold af kompetente og erfarne branchefolk og søsætte Arentfeld A/S som ny fag- og hovedentreprenør.

En entreprenørvirksomhed med fokus på fælles dyder og kultur. 

Der er for lidt fokus på den menneskelige bæredygtighed i byggebranchen. Det mener direktør og stifter af ny fag- og hovedentreprenør Arentfeld A/S, Jacob Arentfeld Nielsen. Han ønsker at skabe en entreprenørvirksomhed med den menneskelige bæredygtighed som omdrejningspunkt.

– Vi vil opbygge en kultur, der bærer de mennesker den består af – det være sig medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Ved at fremme trivslen, udvikle dem og generelt bidrage positivt til deres liv, skal de opleve at få mere glæde og overskud, siger Jacob Arentfeld Nielsen.

Den miljømæssige bæredygtighed i branchen har med god grund fået stor bevågenhed. Dette finder de også hos Arentfeld A/S særdeles vigtigt og står klar til at yde faglig sparring omkring. Sagen er blot, at det miljømæssige bæredygtige byggeri langt hen ad vejen er op til bygherre og oftest forudbestemt, inden det når entreprenøren. Men det skal man ifølge Jacob Arentfeld Nielsen ikke lade sig stoppe af.

– Det, vi altid selv kan bidrage med som entreprenørvirksomhed, er den sociale bæredygtighed, hos os defineret som den menneskelige bæredygtighed. Og det er præcis det, vi har ambitioner om med vores formål og dyder som grundsten.

Se mere om Arentfeld A/S´s formål og dyder på:
https://www.linkedin.com/company/arentfeld-a-s/ 

Kontakt:
Jacob Arentfeld Nielsen  
jn@arentfeld.dk 
60 40 84 90