Bliv forhandler i Skandinavien af et af verdens mest succesrige stålprofilsystemer

MHB producerer verdens tyndeste stålprofilsystemer
Hollandske MHB B.V. producerer verdens tyndeste og stærkeste stålprofiler til vinduer, døre og glasfacader. I hovedkvarteret i Herveld arbejder der i dag over 200 fagspecialister, som udelukkende fokuserer på udvikling og arbejder med stålproduktion. Som både udvikler og producent garanterer MHB en fleksibel fremstillingsproces og en kompromisløs kvalitet, hvilket har givet virksomheden en unik position i branchen.

MHB tilbyder et omfattende program af ud- og indvendige produkter fra vinduer, døre og store glaspartier til skærme og foldedøre. De ultra tynde rammer i rent stål anvendes til alle typer af projekter fra den mest moderne arkitektur til traditionelt byggeri og eksempelvis kulturarvsprojekter, hvor nyt og gammelt skal kombineres i en æstetisk balance.

MHB’s stålprofiler er de tyndeste på markedet, hvilket giver arkitekter en enestående designfleksibilitet. Og med sine fremragende isoleringsevne, unikke styrke og verdens højeste standard for overfladebehandling ISO 15686-2 opnår MHB-profilerne en beregnet Surface Life-levetid på op til 100 år. Alle MHB’s produkter fremstilles med bæredygtigt optimerede produktionsprocesser, og alle stålprofiler produceres som ægte håndværk med en uovertruffen finish og kvalitet.

SL30® profilsystem til arkitekter
MHB har udviket SL30® stålprofilsystemet specielt til arkitekter, så disse kan udnytte valgfriheden og de fleksible muligheder for at indarbejde tyndt indrammede glasdøre og vinduer og store flader med glaspartier i deres byggeprojekter.

De tynde SL30® stålprofiler integreres perfekt i formgivningen af et bygningsværk både ved at være diskret næsten usynlige eller modsat være med til at forstærke bygningens profil og fremhæve dens linjer, farver og geometri. Takket være MHB’s fokus på innovative og æstetiske løsninger kombinerer SL30®-systemet de højeste standarder for brand- og røgsikring med fremragende elegance.

SL30® stålprofilsystemet er perfekt til moderne arkitektur, markant nybyggeri og eksklusive bygninger eksempelvis som Zoku Copenhagen og det multifunktionelle ejendomskompleks Westbeat i Amsterdam. Samtidig er SL30® den perfekte løsning til særlig krævende renoveringsprojekter, som eksempelvis det arkitekturhistoriske Bauhaus Dessau.

Bliv forhandler af et af verdens mest succesrige stålprofilsystemer
MHB’s SL30®-system er godt på vej ind på verdensmarkedet og på udkig efter den helt rigtige samarbejdspartner på forhandlersiden til at dække Danmark, Sverige og Norge.

Hvis I er interesseret i at repræsentere og forhandle MHB’s højkvalitetsprodukter i Norden, er I velkomne til at kontakte Mickey Lund på 93 85 75 75 eller ml@buildingnetwork.dk. Building Network er i fuld gang med at planlægge en møderække for direktør Arnoud van Dijk hos MHB, som har ansvaret for at bygge relationer til nye potentielle repræsentanter i Skandinavien i de kommende måneder.

MHB B.V.
Onderstalstraat 3, 6674 ME, Herveld, Holland
Website: www.mhb.eu

Arnoud van Dijk
avd@mhb.nl
+31 6 83606121