Inspirationsaften hos QuickTube

Kender du mulighederne med 3D rørlaserskæring?

Kom til inspirationsaften hos Quicktube og få mere viden og inspiration til, hvad du med fordel kan anvende af 3D rørlaserskærer til.

Det er nu 3 år siden, at Nordeuropas største 3D rørlaserskærer flyttede ind hos QuickTube på Fyn.

I den anledning vil QuickTube invitere dig til inspirationsaften, hvor du kan få viden om de mange muligheder en LT-14 laserskærer kan tilbyde.  

Fabrikschef Henrik Bøgh fortæller om nogle af de muligheder, der er i forhold til optimering og præcision samt deler ud af sine erfaringer og gode eksempler på, hvordan 3D laserskæring har sparet værdifuld tid og penge for mange virksomheder.

Sidst på aftenen vil det også være muligt at se 3D rørlaserskærene i aktion og blive inspireret til hvilke opgaver du med stor fordel kan benytte 3D laserskæring til.  Quicktube er interesseret i at at komme i dialog med dig om dine ideer og de udfordringer, som du oplever. I fællesskab kan vi idéudvikle og finde nye holdbare løsninger, som branchen kan drage fordele af.

Tilmelding er nødvendigt og skal ske til QuickTube via mail til: aha@quicktube.dk
Tilmeldingsfrist:  03. marts kl. 12.00. 

Program

Kl. 16:00 – 16:15 Registrering og kaffe

Kl. 16:15 – 16:30 Flemming Stig byder velkommen

Kl. 16:30 – 17:30 Henrik Bøgh præsentation af muligheder + diskussion af problemstillinger

Kl. 17:30 – 17:45 Fremvisning af LT-14

Kl. 17:45 – 18:00 Sandwich og netværk

Info
Dato: tirsdag den 10. marts
Tid: kl. 16.00-18.00
Sted: QuickTube, Egestubben 1B, Odense.

Bliv inspireret af QuickTubes seneste video herunder og hør om de mange muligheder 3D laserskæring kan tilbyde. Du kan også tilmelde dig deres nyhedsbrev lige her.”