Kee Safety sikrer Oslo Kongrescenter

En kombination af sikkerhedsprodukter fra Kee Safety er installeret på taget af Oslo Kongrescenter-bygningerne i Norge, for at give en førsteklasses faldsikringsløsning til vedligeholdelses- og inspektionshold, der har adgang til taget.

Oslo Kongrescenter ligger i hjertet af Oslo, i Norge, og er et topmoderne konferencecenter bestående af mere end 20 arrangementslokaler. Kongrescentret er vært for næsten 1000 arrangementer hvert år, lige fra mindre møder, store konferencer,banketter, julemiddage og koncerter. Historien om “Folkets Hus” kan dateres tilbage til slutningen af det 19. århundrede, selvom dagens bygning blev afsluttet i 1989.

Med vedligeholdelseshold, der regelmæssigt kommer op på taget for at udføre arbejde på bygningens udstyr, krævede kunden en komplet faldsikringsbeskyttelse og sikker adgangsløsning. Kee Safety indgik et samarbejde med den mangeårige distributør, Unisystemer, om at yde teknisk bistand ved at udføre en fuld undersøgelse af stedet, samt udarbejde layout planer og detaljerede tekniske tegninger, som blev brugt i præsentationen til slutbrugeren.

Eftersom kunden angav, at der ikke måtte laves huller i den vandtætte membran på taget af denne ikoniske bygning, valgtes KeeGuard® fritstående faldsikringsbeskyttelse og Kee Walk® Step-Overs som Kee Safety-løsninger. 380 løbende meter af KeeGuard® Standard og Premium systemer blev installeret langs alle sider og tag niveauer, mens Kee Walk® Step-over platforme blev udstyret til at levere en sikker fremgangsmåde ved adgang over rør og andet udstyr.

Kompatibelt med en række tagmembraner, herunder beton, asfalt, PVC membran, metal og filt, tilbyder KeeGuard® et fritstående faldsikringsbeskyttelsessystem, der er i stand til at holde arbejderne sikkert på taget uden at true selve tagmembranen. Det trænger ikke ind i tagfladen og kan bruges på flade tage med hældning op til 10°. Med et gennemprøvet kontravægtsystem kombinerer KeeGuard® en skridsikker og sikker base med galvaniserede beslag og rør indrettet i en modulkonfiguration. Sektionerne er fuldt modulære og alsidige nok til at tilpasse sig de fleste tagprofiler og niveauændringer, og kan let tages ned og genopføres efter behov.

Det komplette KeeGuard®-system er designet til optimal sikkerhed og opfylder fuldt ud alle lovkrav og giver endda mulighed for en integreret kickboard-fastgørelse for yderligere at spare tid og omkostninger på stedet. De genbrugte PVC-basisvægte, der anvendes sammen med KeeGuard®, giver en række fordele, der især gør installationen hurtigere og lettere og dermed sparer tid og penge. De er fremstillet af 100% genanvendt materiale og giver et miljøvenligt alternativ til konventionelle vægte.

Kee Safety sikkerhedsløsning på taget af Oslo kongresscenter

Kee Walk® Step-overs er modulære systemer, der kan overkomme ændringer i tagniveauer og kan tilpasses rør eller udstyr for at tilbyde en sikker, skridsikker vandret overflade eller på tværs af tage. Med justerbare trinafsnit og ikke-gennemtrængende fastgørelsesmuligheder har step-overs den ideelle fleksibilitet til ikke alene at beskytte dem, der kommer på taget, men også at beskytte tagfladen mod unødvendig fodtrafik og potentiel skade ved at give en klart defineret adgangssti. Der er evnen til at opfylde stort set ethvert designkrav, og slutresultatet er altid en sikker og kompatibel adgangsplatform.

Kee Walk® Step-overs er konstrueret med Kee Klamp® rørformede beslag. Hver beslag indeholder en intern skrue for at låse det respektive beslag fast og sikkert på røret for at skabe en stærk, stabil og sikker konstruktion. Denne metode eliminerer behovet for tidskrævende svejsning eller specialkundskaber eller -værktøjer, og sparer således entreprenører både tid og penge på stedet. Kee Walk® Step-over-serien er designet i overensstemmelse med EN 14122-2/3:2016 for at sikre en sikker drift med Kee Walk®, der er kompatibel med EN 516 Klasse 1-C.

Se casestudie-videoen 

Om Kee Safety

Kee Safety Ltd er den britiske division af Kee Safety Group Ltd, et globalt sikkerhedsselskab med kontorer i Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Holland, Polen, Singapore, UAE og USA. Kee Safety Group-forretningen er opdelt i fire sektorer; Sikkerhedskomponenter, Sikkerhedssystemer og Sikre adgangsløsninger, Andre Sikkerhedstjenester. Sikkerhedskomponenter indeholder de mest solgte Kee Klamp® fittings, det korrosionsbestandige Kee Lite®-sortiment og Kee Access® fittings, der typisk bruges til at skabe sikkerhedshåndtag og BeamClamp® og BoxBolt® stålfastgørelsesløsninger. Sikkerhedssystemer indeholder en række kollektive og personlige faldbeskyttelsesløsninger, herunder KeeGuard® tagkantbeskyttelse, Kee Dome® skylight gelænder, Kee Walk® tag gang system, KeeLine® konstrueret livline og Kee Anchor® bærbart dødvægt fastgørelsessystem. Sikre adgangsløsninger dækker de industrielle gulv- og gelændersystemer, der leveres af gruppens britiske standard gittervirksomheder, samt taglinje adgangsplatforme og industrielle tagsikkerheds-stigeprodukter fra Easi-Dec, et Kee Safety-selskab. Endelig indeholder Andre sikkerhedstjenester den erhvervsuddannelse og gencertificering, der udføres af gruppen.

For mere information kontakt

Allan B Kjeldsen

Sales Manager

Nordic Region

Mob  + 45 41102600

Email Akjeldsen@keesafety.com

Web   www.keesafetygroup.com