Milliarddyre skandinaviske bygge- og anlægsprojekter præsenteret på udsolgt konference

For tredje år i træk gik dørene op til årets største skandinaviske bygge- og anlægskonference – Building Network Construction Conference 2019. Konferencen fandt sted tirsdag d. 19. november 2019 på det femstjernede Copenhagen Marriott Hotel. I alt 175 danske og udenlandske bygherrer, rådgivere, entreprenører og europæiske ambassader og handelskamre havde sikret sig billetter til konferencen, der igen i år blev en stor succes.

Virksomheder fra hele Europa var mødt op for at høre om kommende bygge- og anlægsprojekter i Skandinavien – Foto: Sees Media / Building Network

Formålet med konferencen er at skabe et internationalt netværksforum for virksomheder og andre aktører, der er interesserede i at udvide deres forretninger i Skandinavien og møde potentielle samarbejdspartnere fra ind- og udland. Dagen igennem bød konferencen derfor på masser af netværk, virksomhedsudstillinger og ikke mindst en præsentation af planerne for fremtidige skandinaviske bygge- og anlægsprojekter i milliardklassen.

Både danske og udenlandske virksomheder havde valgt at udstille deres kompetencer – Foto: Sees Media / Building Network
 
Igen i år lykkedes det arrangørerne bag konferencen, Building Network og Copenhagen Capacity, at samle et eksklusivt panel af danske og udenlandske keynote-speakere. Blandt disse var repræsentanter fra Banedanmark, Metroselskabet, Femern A/S, Business Region Göteborg, MölnDala, Trafikverket, Storebrand, Nye Veier, Invest in Skåne, Schmidt Hammer Lassen Architects, Trelleborg Kommune, 3XN, Link Arkitektur, Rambøll og C.F. Møller Arkitekter blandt mange flere, der hver især præsenterede planerne for en lang række kommende byudviklings-, infrastruktur-, anlægs- og højhusprojekter i Danmark, Sverige og Norge.

Det innovative Construction City i Oslo, som samler kompetencer indenfor bygge-, anlægsbranchen og ejendomsbranchen i Norge var bare et af de mange store milliardprojekter, som blev præsenteret – Illustration: LINK arkitektur

En af de centrale oplægsholdere, designmanager Niels Erik Mortensen fra Femern A/S, var meget begejstret for konferencen og muligheden for at komme og fortælle om byggeriet af den nye tunnel mellem Danmark og Tyskland.
– Det er utrolig spændende at være her. Alle os, der er med på konferencen, arbejder inden for samme interessefelt. Derfor sætter vi stor pris på at få lov til at komme og promovere vores projekt og skabe en interesse om de muligheder, der er i forbindelse med byggeriet.

  Der er stor udenlandsk interessere for at skabe relationer og komme ind på det skandinaviske marked – Foto: Sees Media / Building Network 

På udstillersiden var der også kun tilfredshed at spore blandt de 20 virksomheder, der i god tid havde nået at sikre sig en af de eksklusive udstillerpladser inden i konferencesalen. En af dem var den internationale virksomhed Anzurra, der hjælper med rekruttering og og fastholdelse af globale ledere inden for byggeri og teknik.
– For Anzurra er konferencen en super effektiv måde at introducere vores virksomhed og få adgang til en masse potentielle samarbejdspartnere på éen gang og tale med dem ansigt til ansigt. Vi deltog også på konferencen sidste år, hvor vi havde stor succes med at skabe relationer og kontakter til virksomheder, som vi siden hen har lavet forretninger med. Det tror jeg bestemt også, at vi kommer til denne gang, fortalte Tom Church fra Anzurra.

I pauserne var der rig mulighed for at netværke med 19 keynote-speakere – Foto: Sees Media / Building Network

Business Development Manager fra Copenhagen Capacity, Rikke Petersen, der for tredje år i træk har indgået et samarbejde med Building Network om at arrangere Building Network Construction Conference, ser store perspektiver i at indgå et partnerskab med Building Network.
– Copenhagen Capacity og Building Network komplimenterer hinanden rigtig godt. Vi har kontakterne ud ad til, og Building Network er rigtig dygtige til at gribe dem og hjælpe virksomhederne videre med at finde de rigtige projekter og introducere dem for relevante beslutningstagere. Både i Danmark og resten af Skandinavien. Sandheden er, at der er masser af udenlandske aktører, der er interesseret i at komme ind på det skandinaviske marked. Der er også politisk bevågenhed om Skandinavien og et ønske om at positionere sig som én bæredygtig region. Så vi glæder os til at gentage succesen igen tirsdag den 17. november 2020, hvor vi forventer, at konferencen bliver et endnu større tilløbsstykke for både danske og udenlandske virksomheder, der ønsker at gøre forretninger på det skandinaviske marked.

Du kan læse mere om konferencen her.