MW Group indgår samarbejde med eksperter indenfor kurser i sikkerheds- og konflikthåndtering

MW Group Denmark skal frem over samarbejde med Dahl & Svane om at tilbyde konsulentydelser og uddannelseskurser af høj kvalitet indenfor sikkerheds- og konflikthåndtering. Samarbejdet åbner store muligheder for at positionere sig stærkt på markedet. Ikke alene i Danmark, men også i Norden.  

Begejstringen er stor hos Casper Bülow fra MW Group Denmark. For nylig indgik Casper Bülow en aftale med konsulent- og kursusvirksomheden Dahl & Svane om at tilbyde sikkerheds- og konflikthåndteringskurser gennem MW Group Denmark.

Lever op til MW Groups kvalitetskrav

Dahl & Svane har i mere end 10 år leveret specialiserede kursusforløb inden for blandt andet konflikthåndtering og sikkerheds- og beredskabsprocedurer. Dahl & Svanes ekspertviden på området har været afgørende for MW Groups ønske om at indgå et samarbejde.  Et samarbejde, der skal give de to virksomheder en unik mulighed for i fællesskab at positionere sig på markedet indenfor deres område i Danmark og resten af Norden. Casper Bülow ser frem til at få Dahl & Svane med ombord hos MW Group, der etablerede sig i Danmark i 2019.

– MW Group vil gerne samarbejde med professionelle og dygtige partnere, der matcher vores virksomheds DNA, som baserer sig på tillid og troværdighed. Jeg har fulgt stifterne bag Dahl & Svane fra sidelinjen i mange år. Med en baggrund indenfor politiet har de stået i mange forskellige konfliktfyldte situationer. Det er disse praktiske og personlige erfaringer og værktøjer, som Dahl & Svane videreformidler på deres kurser. Vi har derfor fuld tillid til Dahl & Svanes ekspertise og erfaringer, der på alle parametre lever fuldt ud op til MW Groups kvalitetskrav, fortæller Casper Bülow.

Samarbejdet åbner nye veje

Dahl & Svane blev Gazelle-modtagere i både 2019 og 2020. Virksomheden, der bygger på værdier som ærlighed, samarbejde og mål, leverer konsulentydelser og kurser indenfor tre segmenter. Konflikthåndtering for ansatte indenfor det offentlige, der møder borgeren i deres daglige arbejde. Mentorforløb for borgere samt sikkerhed og beredskabsprocedurer på uddannelsesinstitutioner. Kurserne konflikthåndtering samt sikkerhed og producerer på uddannelsesinstitutioner vil fremover blive udbudt som en del af MW Group Training.

– Vi glæder os meget til at give Dahl & Svane en platform hos MW Group Training, så endnu flere offentlige og private kunder kan få glæde af virksomhedens omfattende viden, som der er et stort marked for i både Danmark og de øvrige nordiske lande, fortæller Casper Bülow.

Ansvarlig for personale, innovation og afholdelse af kurser og salg i Dahl & Svane, Martin Dahl, ser store perspektiver i det fremtidige samarbejde med MW Group Denmark.

– Samarbejdet giver os en unik mulighed for at stadfæste Dahl & Svanes position indenfor sikkerheds- og konflikthåndteringsområdet og samtidig åbne mere op for det private marked. Omvendt kan vi bidrage med at levere prisstærke kvalitetsprodukter og gøre MW Groups kundeportefølje indenfor Training endnu større. Samarbejdet skaber derfor en win-win situation, fordi vi kan bruge udnytte hinandens kompetencer og kanalisere opgaver begge veje, siger Martin Dahl.

Målretter kurser indenfor strategisk sikkerhed

En af de ydelser, som Casper Bülow ser et stort potentiale i at markedsføre sammen med Dahl & Svane, er kurser i strategisk og taktisk sikkerhed. I henhold til lovgivningen skal alle uddannelsesinstitutioner have udarbejdet en beredskabsplan for procedurer i tilfælde af terror og skoleskyderi. Men en stor del af landets uddannelsesinstitutioner og deres ansatte er ikke klædt ordentligt på til at kunne håndtere alvorlige kritiske situationer.   

– Mange uddannelsesinstitutioner har ikke en opdateret beredskabsplan. Og vi oplever, at der er behov for en gennemgribende og grundig uddannelse af ledelse og personale i forhold til beredskabsplaner og dets virke. Vi vil også gerne i dialog med arkitekter og bygherrer og hjælpe dem med at afdække, om lovkravene i forhold til beredskabsplanerne er integreret i arkitekturen i eksisterende og fremtidige uddannelsesbygninger og –institutioner, forklarer Casper Bülow.

Specialister indenfor håndtering af konflikter

Målrettede kurser indenfor konflikthåndtering er en anden ydelse, som Casper Bülow ser et stort behov for at synliggøre sammen med Dahl & Svane. Ofte er medarbejderne i private og offentlige virksomheder ikke klædt på i mødet med eksempelvis truende borgere. Kurser i konflikthåndtering kan derfor være en uvurderlig hjælp og støtte for medarbejderne, hvad enten det er en buschauffør eller en medarbejder i et supermarkedet, der for eksempel skal bede en person om at tage mundbind på. Eller en borger, der er vred på en socialrådgiver over udsigten til at miste en kontanthjælpsydelse.  

– Er medarbejderen forberedt og trænet i at anvende de rigtige værktøjer i mødet med mennesker, der skaber konflikter eller er truende, kan du meget nemmere forebygge, at en situation ikke eskalerer eller kommer ud af kontrol. Derfor giver det god mening at investere i at lære sine medarbejdere at tackle konflikter.  Vi er klar over at der er mange kursusudbydere på markedet indenfor konflikthåndtering. Men der er stor forskel på teori og praksis. Dahl & Svane har den fordel i forhold til deres konkurrenter, at folkene bag virksomheden er uddannede indenfor politiet og gennem aktiv tjeneste har opnået stor praktisk viden og erfaringer i at lære at tackle svære og konfliktfyldte situationer.

Ser frem til at gøre en forskel

Forventningerne til det fremtidige samarbejde mellem MW Group og Dahl & Svane er høje hos begge parter. Med en fælles enighed om at levere professionelle kvalitetsprodukter, der baserer sig på faglighed og praktisk ekspertviden, er hverken Martin Dahl eller Casper Bülow i tvivl om, at samarbejdet bliver en stor succes. Og at det åbner for nye kundesegmenter i Danmark og resten af Skandinavien.
– Samarbejdet er en realitet. Nu ser vi frem til i fællesskab at gøre en positiv forskel for en bred gruppe af kunder i det offentlige og private erhvervsliv gennem at udnytte hinandens mangeårige erfaringer, ekspertiser og kompetencer til at levere specialiserede kurser indenfor konflikthåndtering og sikkerhedsproducerer, lyder det fra Casper Bülow.

Læs mere om de to virksomheder: