Phønix Tag Materialer inviterer til arrangement om bæredygtigt byggeri

Foto: Jakob Lerche

Få mere viden om bæredygtigt byggeri, når Phønix Tag Materialer i samarbejde med Taasinge Elementer og Saint-Gobain afholder  arrangement med overskriften ”Hvorfor Bygge Bæredygtigt” torsdag 30. september 2021 på Godsbanen i Aarhus.  Her kan du blandt andet møde en række af byggeriets forskellige bygherrer, rådgivere og leverandører, som hver især deler viden om bæredygtigt byggeri.

Morten Homann, fra Boligkontoret Danmark sætter fokus på, hvordan man stiller krav om bæredygtighed som bygherre mens Morten Sparvath Thomassen fra Olav de Linde stiller skarpt på dokumentationskrav og proportionaliteten: Hvornår er byggeriet bæredygtigt.

Hanne Tine Ring Hansen fra Søren Jensen Rådgivende Ingeniør, fortæller om at bygge bro mellem teori og praksis for bæredygtige byggeprojekter, hvor Morten Bluhm og Anders G. Petersen fra ERIK Arkitekter, giver et indblik i, hvordan de som arkitekter har gennemført et DGNB projekt i en landsby.

Projektchef for bygninger ved Aarhus Kommune Bente Damsgaard Sejersen, ser ind i de muligheder kommuner har for at stille krav til bæredygtighed, når de udbyder opgaver og Jørgen Søndermark fra Realdania By & Byg, som arbejder med indeklima i både nybyg og renovering. fortæller, hvordan samspillet mellem Det Gode Indeklima og bæredygtige byggerier bliver en realitet. 

Der vil også være indlæg fra Phønix Tag Materialer, Taasinge Elementer og Saint-Gobain om betydningen af leverandørdata, simulering og konfigureringer af de valg bygherren skal træffe i planlægningen af et bæredygtigt byggeri.

Afslutningsvis faciliterer Jakob Klint, Kuben Management og Peter Hedegård, Saint-Gobain en paneldebat.

Arrangementet er åbent for alle og der kan deltages enten fysisk eller virtuelt ved forudgående tilmelding