Hybridkonference: Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Aarhus

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Hybridkonference: Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Aarhus

27. maj 12:00 - 16:30

Der er fuld gang i befolkningsvæksten i Aarhus, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter i de omkringliggende kommuner. Er du interesseret i at høre mere om nogle af disse projekter, inviterer Building Network og EcoPark til en kombineret fysisk og virtuel netværkskonference i Aarhus torsdag d. 27. maj 2021. På konferencen har du blandt andet mulighed for at høre og tale med Aarhus og Randers kommuner, AART architects og ARDESS Architecture and Design samt møde nogle af regionens rådgivere, entreprenører og leverandører.

Foreløbigt Program:

12.00 Frokost og netværk

12.50 Velkomst af Building Network 

13.00 Udvikling af nyt bykvarter ved amtssygehuset v/ Projektleder ved Bystrategi, Arealudvikling og Almene Boliger i Aarhus Kommune, Britta Degn

13.25 Flodbyen Randers – byen til vandet  v/ Direktør for Udvikling, Miljø og Teknik ved Randers Kommune, Jens Heslop

13.50 Regionalt partnerindlæg

14.00 Netværk med de første talere 

15.00 Projekter, der når ud over tid og tendenser v / Partner Philip Brinch Sørensen, ARDESS Architecture and Design

15.25 Universitetsbyen – Nyt bynært campusområde i Aarhus v/ Associeret partner og Teamleder hos AART architects, Anne Sofie Buur Okkels

15.50 Regionalt partnerindlæg

16.00 Netværk med de sidste talere og afrunding 

Foto: Building Network

Flodbyen Randers – byen til vandet

Fototekst: Visionen med Flodbyen Randers er at skabe en ny bydel med plads til 7-8.000 indbyggere, hvor der skal være nærværende natur, en tilgængelig vandkant for alle, en varieret og forbundet by samt et mangfoldigt by- og hverdagsliv – Illustration C.F. Møller Architects

Randers Kommune er i fuld gang med at planlægge det største byudviklingsprojekt i Randers Kommunes historie og ét af Danmarks mest ambitiøse visioner på et 59 hektar stort floddeltaområde ved Gudenåen og Randers Fjord.

Visionen er at skabe en ny attraktiv bydel med plads til 7-8.000 indbyggere over de næste 50 år, hvor der er lys, luft og adgang for alle til vandet.

Kommunen vil sammen med en kommende medinvestor udvikle Flodbyen Randers over de kommende årtier og etapevist realisere 335.500 kvm bebyggelse helt tæt på midtbyen og forventer allerede i 2022 at igangsætte de første aktiviteter i området.

Fototekst – Flodbyen Randers trækker naturen med helt ind i byen og kobler byudviklingen sammen med klimatilpasning og infrastruktur – Illustration C.F. Møller Architects

Direktør for Udvikling, Miljø og Teknik Jens Heslop fortæller om visionen, de første etaper og hvordan den kommende byudvikling kan bidrage til at forbedre infrastrukturen og sikre midtbyen mod oversvømmelser midt i Danmarks 6. største by.

Fototekst: Kommunen ønsker med Flodbyen Randers at udvikle en ny bæredygtig bydel med fokus på kvalitet i både bygninger og byrum – Illustration C.F. Møller Architects

Projekter, der når ud over tid og tendenser

Industrielle referencer og gennemtænkte løsninger præger indretningsvirksomheden Ambientes domicil, som i 2020 blev kåret til Årets kontorbyggeri – Foto: ARDESS

Den store bygnings- og rumskala bliver brudt af 18 hvide forskudte funktionsbokse ”White City” – som står stablet som fritstående rum og skala tilpassede elementer. Hermed udnyttes den store administrationsbygningens længde og bredde på en simpel med effektfuld måde. Med anvendelsen af fritstående volumer, tilbydes en mulig fleksibilitet til fremtidige tendenser inde for eksempelvis indretning af faste og fleksible arbejdspladser. Ligeledes kan de enkelte bokse, ændre funktion fra mødelokaler, kontorer og udstillinger efter behov.

Partner Philip Brinch Sørensen præsenterer bla. et helt særligt firmadomicil på 11.500 kvadratmeter, som det hurtigt voksende aarhusianske arkitektfirma ARDESS har skabt for en af Nordeuropas største messe- og butiksindretningsvirksomheder, der indbyder til både kreativitet, foranderlighed og ligeværd.

I indlægget giver Philip Brinch Sørensen endvidere eksempler på, hvordan ARDESS arbejder med en ydmyg tilgang til materialer, mennesker og natur samt fokus på at skabe en langvarig arkitektur. ARDESS arbejder bla. med High-end villa projekter, hvor detaljer, materialer og nærhed er vigtige design parametre for et succesfuldt projekt. En tilgang som også tillægges arbejdet med større erhvervsprojekter som et værdiskabende parameter for Bygherren.  Med afsæt i erfaringer fra et stort internationale arkitektfirma kombineret med opmærksomhed fra et mindre, dedikeret studie, vækster ARDESS bla. i forretningsområder indenfor domicil- og kontorbyggeri, som dette indlæg vil vise eksempler på.

Villa V3 – Foto: ARDESS

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Foto: Building Network

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Såfremt din virksomhed ikke er medlem af Building Network har du mulighed for at købe

  • en fysisk eller digital billet for DKK 3.000 + moms 
  • et årligt Flex klippekort for 9.000 + moms. hvor du eller dine kollegaer får “fire klip”, der giver mulighed for at deltage fysisk og digitalt til fire udvalgte regionale netværkskonferencer.
  • eller et årligt BOOST medlemskab for for 15.500 + moms, hvor du eller dine kollegaer får fysisk og digital adgang for 1 person pr. regional konference.

Billetter kan indenfor 30 dage modregnes i et af vores medlemskaber. 

Læs mere om, hvordan Building Network hjælper dig med faglig viden om kommende bygge- og anlægsprojekter samt adgang til relevante aktører, så det bliver nemmere at få nye kunder og samarbejdspartnere her:

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Hvordan netværker du sikkert til vores bygge- og anlægskonferencer ?

Vi opfylder myndighedernes anbefalinger til både afstand, sikkerhed, hygiejne og antal deltagere.

På vores konferencer:
– har deltagere Coronapas (dokumentation for, at du enten er færdigvaccineret, er tidligere smittet eller er testet negativ)  
– benytter vi ekstra store lokaler og bordopstilling, der sikrer ekstra god afstand mellem deltagerne
– står der håndsprit på alle borde
– er der ekstra fokus på rengøring af overflader og udsatte kontaktflader
– bruger vi personlige redskaber, engangshandsker eller portionsanretninger samt drikkevarer på flaske
– sikrer vi øget filtrering af indeluften med HEPA-filter både før og under arrangementet, som reducerer bakterier og luftbåren vira

Foto: Building Network

Få ekstra eksponering før, under eller efter vores konferencer

Building Network’s unikke netværksform med korte indlæg og ekstra lange netværkspauser giver os mulighed for at øge medlemsplejen yderligere. Sidste år fik medlemmerne mulighed for at synliggøre deres gode historier og nyheder kvit og frit på Building Network’s forskellige portaler.

I år kan to virksomheder fremvise deres innovative kompetencer og produkter med et regionalt partnerskab, der giver øget eksponering både fysisk og virtuelt før, under og efter vores eksklusive konferencer.

Læs mere, hvordan du får større synlighed over branchens aktører. 

Foto: Building Network

Offentliggørelse af deltagerliste, billeder og video samt formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed, titel og link til din LinkedIn profil bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement samt at foto og evt. video offentliggøres fra arrangementet.

Deltagerlisten sendes endvidere ud med navn, virksomhed og titel på mail til alle de tilmeldte og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med og offentliggør billeder eller evt. video af dig, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

 

Detaljer

Dato:
27. maj
Tidspunkt:
12:00 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Ecopark
Bautavej 1A
Aarhus V, 8210
+ Google Maps
Telefon:
87 44 79 00
Hjemmeside:
http://www.ecopark.dk/

Arrangementer

Seneste nyt