Hybridkonference: Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Trekantområdet

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Hybridkonference: Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Trekantområdet

24. juni 12:00 - 16:30

Der er fuld gang i byudviklingen i Region Syddanmark, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter i Trekantområdet. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network og Best Western Hotel Fredericia til en kombineret fysisk og digital netværkskonference torsdag d. 24. juni 2021. På konferencen har du blandt andet mulighed for at høre og tale med Middelfart Kommune og møde nogle af regionens rådgivere, entreprenører og leverandører.

 

Fremragende service

Konferencen finder sted centralt i Trekantområdet på det nyrenoverede 4-stjernede Best Western Hotel Fredericia, som i 2016 har modtaget Tripadvisors udmærkelsescertifikat for fremragende service og fået masser af ros og flotte tilbagemeldinger fra hotellets gæster og besøgende.

Middelfart Kommune sætter turbo på klimaindsatsen

Byrådet i Middelfart sætter ambitiøse mål for de næste 30 års klimaarbejde i kommunen og er den første kommune på Fyn, som sætter turbo på den lokale klimaindsats, så det forpligter kommunen til at leve op til internationale standarder for klimaplanlægning.

Målet er, at Middelfart Kommune skal være klimaneutral i 2050, og allerede i 2030 skal udledningen af drivhusgasser være reduceret med 70 % i forhold til 1990-niveau.

Teknik- og Miljødirektør Thorbjørn Sørensen fortæller, hvordan kommunen indenfor byudvikling og byggeri fremmer og motiverer lokalsamfundet til at virke for klimaplanen og bæredygtighed og giver eksemplar på et par af de kommende boligområder og byggeprojekter, som snart er på vej.

Transformation af Middelfart Trafikhavn til bæredygtig bydel

Ny bæredygtig bydel udvikles gennem visionskonkurrence – Foto: Middelfart Kommune

Middelfart Kommune er i fuld gang med at udvikle en ny masterplan for Trafikhavnen, som skal transformere området fra isoleret havneareal til en bæredygtig bydel. Størstedelen af arealerne på havnen skal udvikles gennem en visionskonkurrence, hvor Middelfart Kommunes målsætninger for klima og bæredygtighed indgår som grundlag.

Danmarks første CO2-neutrale boligområde

Nyt levende laboratorium og Internationalt demonstrationsprojekt for by- og boligudvikling – Illustration: Effekt Arkitekter

Middelfart Skovhave er et nyt, kommende boligområde i Skillinge med fokus på bæredygtig udvikling og med integreret fødevareproduktion, natur og cirkulær ressourcetænkning, som skal fungere som et levende laboratorium og et internationalt demonstrationsprojekt for by- og boligudvikling.

Boligområdet sigter mod at blive Danmarks første CO2-neutrale boligområde ved at kombinere de mest effektive, bæredygtige byggeteknikker med strategier for CO2-binding og blive et førende eksempel på klimavenligt og urbant byggeri i tæt kontakt med naturen.

Klimaneutral bydel etableres uden behov for tilslutning til offentlig forsyning og afledning – Foto: Middelfart Kommune

Selvforsynende og klimaneutral bydel skal beskytte naturen

Beboerforeningen Grobund Brenderup har taget initiativ til at skabe en helt ny klimaneutral bydel, Off-grid Brenderup, hvor det er muligt at bygge og bo bæredygtigt, være selvforsynende og samtidig beskytte naturen.

Planen er at etablere bydelen med et Smart integreret design system bestående af 100% vedvarende energikilder uden behov for tilslutning til eksisterende offentlig forsyning og afledning.

Foreløbigt Program:

12.00 Frokost og netværk

12.50 Velkomst af Building Network 

13.00 Byudvikling v/bygherre eller rådgiver

13.25 Kommende bygge- og anlægsprojekter v/rådgiver eller entreprenør

13.50 Regionalt partnerindlæg

14.00 Netværk med de første talere 

15.00 Middelfart Kommune sætter turbo på klimaindsatsen v/ Teknik- og Miljødirektør Thorbjørn Sørensen fra Middelfart Kommune

15.25 Kommende bygge- og anlægsprojekter v/rådgiver eller entreprenør

15.50 Regionalt partnerindlæg

16.00 Netværk med de sidste talere og afrunding 

Dialog og netværk på terrassen

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære på terrassen og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Såfremt din virksomhed ikke er medlem af Building Network har du mulighed for at købe

  • en fysisk eller digital billet for DKK 3.000 + moms 
  • et årligt Flex klippekort for 9.000 + moms. hvor du eller dine kollegaer får “fire klip”, der giver mulighed for at deltage fysisk og digitalt til fire udvalgte regionale netværkskonferencer.
  • eller et årligt BOOST medlemskab for for 15.500 + moms, hvor du eller dine kollegaer får fysisk og digital adgang for 1 person pr. regional konference.

Billetter kan indenfor 30 dage modregnes i et af vores medlemskaber. 

Læs mere om, hvordan Building Network hjælper dig med faglig viden om kommende bygge- og anlægsprojekter samt adgang til relevante aktører, så det bliver nemmere at få nye kunder og samarbejdspartnere her:

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Hvordan netværker du sikkert til vores bygge- og anlægskonferencer ?

Vi opfylder myndighedernes anbefalinger til både afstand, sikkerhed, hygiejne og antal deltagere.

På vores konferencer:
– har deltagere Coronapas (dokumentation for, at du enten er færdigvaccineret, er tidligere smittet eller er testet negativ)  
– benytter vi ekstra store lokaler og bordopstilling, der sikrer ekstra god afstand mellem deltagerne
– står der håndsprit på alle borde
– er der ekstra fokus på rengøring af overflader og udsatte kontaktflader
– bruger vi personlige redskaber, engangshandsker eller portionsanretninger samt drikkevarer på flaske
– sikrer vi øget filtrering af indeluften med HEPA-filter både før og under arrangementet, som reducerer bakterier og luftbåren vira

Få ekstra eksponering før, under eller efter vores konferencer

Building Network’s unikke netværksform med korte indlæg og ekstra lange netværkspauser giver os mulighed for at øge medlemsplejen yderligere. Sidste år fik medlemmerne mulighed for at synliggøre deres gode historier og nyheder kvit og frit på Building Network’s forskellige portaler.

I år kan to virksomheder fremvise deres innovative kompetencer og produkter med et regionalt partnerskab, der giver øget eksponering både fysisk og virtuelt før, under og efter vores eksklusive konferencer.

Læs mere, hvordan du får større synlighed over branchens aktører. 

 

Offentliggørelse af deltagerliste, billeder og video samt formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed, titel og link til din LinkedIn profil bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement samt at foto og evt. video offentliggøres fra arrangementet.

Deltagerlisten sendes endvidere ud med navn, virksomhed og titel på mail til alle de tilmeldte og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med og offentliggør billeder eller evt. video af dig, bedes du venligst give os besked på contact@buildingnetwork.dk.

 

 

 

Detaljer

Dato:
24. juni
Tidspunkt:
12:00 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Hotel Fredericia
Vestre Ringvej 96
Fredericia, 7000
+ Google Maps
Telefon:
75 91 00 00
Hjemmeside:
http://www.hotel-fredericia.dk/

Arrangementer

Seneste nyt