Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Storkøbenhavn

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Storkøbenhavn

30. august 12:00 - 16:30

DKK2500.00

Der er fuld gang i byudviklingen i Nordsjælland, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter i Storkøbenhavn. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network og Sinatur Frederiksdal til en kombineret fysisk og digital netværkskonference mandag d. 14. juni 2021. På konferencen har du blandt andet mulighed for at høre Lyngby-Taarbæk Kommune og tale med nogle af regionens rådgivere, entreprenører og leverandører.

Smuk natur mellem Furesø og Bagsværd Sø

Konferencen finder sted på Sinatur Hotel Frederiksdal, direkte ned til Mølleåen, midt i den smukke natur mellem Furesø og Bagsværd Sø. Husets køkken vil forkæle dig med hjemmelavede specialiteter baseret på økologi og friske lokale råvarer. Alt laves fra bunden, og følger årstidens gang.

Udvikling af fremtidens levende videns- og universitetsby med et attraktivt by- og handelsliv

Fototekst: Firskovvejskvarteret skal fornyes og intensiveres, således at området får sin egen profil og tilbud, som supplerer den eksisterende by – Illustration Lyngby Taarbæk Kommune

En række store initiativer har de seneste år set dagens lys i Lyngby-Taarbæk kommune og større projekter som Science City Lyngby og Letbanen sætter retning for kommunens strategiske og fysiske udvikling.

Chefkonsulent i Center for Udvikling, Plan og Byggesag Karen Birgitte Rasmussen fortæller om kommunens visioner til den kommende udviklingsplan for Kongens Lyngby, der skal være med til at sætte retningen for udvikling af bymidten, sikre god sammenhæng med de historiske og kulturelle værdier, byen er bygget op omkring og skabe sammenhæng mellem de igangværende projekter.

Et spændende eksempel er udviklingen af erhvervsområdet Firskovvejskvarteret, som omdannes til en ny attraktiv, fleksibel og robust bydel med en blanding af boliger, virksomheder og større detailhandel, der over de kommende år vil give mulighed for flere nye spændende byggeprojekter og byrum med høj arkitektonisk kvalitet. 

Foreløbigt Program:

12.00 Frokost og netværk

12.50 Velkomst af Building Network 

13.00 Udvikling af fremtidens levende videns- og universitetsby med et attraktivt by- og handelsliv v/ chefkonsulent  i Center for Udvikling, Plan og Byggesag ved Lyngby-Taarbæk Kommun, Karen Birgitte Rasmussen 

13.25 Kommende bygge- og anlægsprojekter v/rådgiver eller entreprenør

13.50 Regionalt partnerindlæg – RIB A/S

14.00 Netværk med de første talere 

15.00 Byudvikling  v/ bygherrer eller rådgiver

15.25 Kommende bygge- og anlægsprojekter v/rådgiver eller entreprenør

15.50 Regionalt partnerindlæg

16.00 Netværk med de sidste talere og afrunding 

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Dialog og netværk på terrassen

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære på terrassen og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Såfremt din virksomhed ikke er medlem af Building Network har du mulighed for at købe

  • en fysisk billet for DKK 3.000 + moms 
  • et årligt Flex klippekort for 9.000 + moms. hvor du eller dine kollegaer får “fire klip”, der giver mulighed for at deltage fysisk til fire udvalgte regionale netværkskonferencer.
  • eller et årligt BOOST medlemskab for for 15.500 + moms, hvor du eller dine kollegaer får fysisk adgang for 1 person pr. regional konference.

Billetter kan indenfor 30 dage modregnes i et af vores medlemskaber. 

Læs mere om, hvordan Building Network hjælper dig med faglig viden om kommende bygge- og anlægsprojekter samt adgang til relevante aktører, så det bliver nemmere at få nye kunder og samarbejdspartnere her:

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Hvordan netværker du sikkert til vores bygge- og anlægskonferencer ?

Vi opfylder myndighedernes anbefalinger til både afstand, sikkerhed, hygiejne og antal deltagere.

På vores konferencer:
– har deltagere Coronapas (dokumentation for, at du enten er færdigvaccineret, er tidligere smittet eller er testet negativ)  
– benytter vi ekstra store lokaler og bordopstilling, der sikrer ekstra god afstand mellem deltagerne
– står der håndsprit på alle borde
– er der ekstra fokus på rengøring af overflader og udsatte kontaktflader
– bruger vi personlige redskaber, engangshandsker eller portionsanretninger samt drikkevarer på flaske
– sikrer vi øget filtrering af indeluften med HEPA-filter både før og under arrangementet, som reducerer bakterier og luftbåren vira

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Få ekstra eksponering før, under eller efter vores konferencer

Building Network’s unikke netværksform med korte indlæg og ekstra lange netværkspauser giver os mulighed for at øge medlemsplejen yderligere. Sidste år fik medlemmerne mulighed for at synliggøre deres gode historier og nyheder kvit og frit på Building Network’s forskellige portaler.

I år kan to virksomheder fremvise deres innovative kompetencer og produkter med et regionalt partnerskab, der giver øget eksponering både fysisk og virtuelt før, under og efter vores eksklusive konferencer.

Læs mere, hvordan du får større synlighed over branchens aktører. 

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Offentliggørelse af deltagerliste, billeder og video samt formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed, titel og link til din LinkedIn profil bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement samt at foto og evt. video offentliggøres fra arrangementet.

Deltagerlisten sendes endvidere ud med navn, virksomhed og titel på mail til alle de tilmeldte og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med og offentliggør billeder eller evt. video af dig, bedes du venligst give os besked på contact@buildingnetwork.dk.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

 

 

 

 

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
30. august
Tidspunkt:
12:00 - 16:30
Pris:
DKK2500.00

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Hotel Sinatur Frederiksdal
Frederiksdalsvej 36
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Maps
Telefon:
45854333
Hjemmeside:
http://www.sinatur.dk/hoteller/hotel-frederiksdal/

Arrangementer

Seneste nyt