Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i København

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i København

4. oktober 12:00 - 16:30

Der er fuld gang i byudviklingen i København, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter i Hovedstadsormådet. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network og Copenhagen Marriott til en fysisk netværkskonference mandag d. 4. oktober 2021. På konferencen har du blandt andet mulighed for at høre og tale med Wihlborgs, MG Real Estate, EKJ Rådgivende Ingeniører, Schmidt Hammer Lassen Architects og Per Aarsleff A/S samt møde nogle af regionens rådgivere, entreprenører og leverandører.

Netværk med stil

Konferencen finder sted i centrum af København på fem-stjernet Copenhagen Marriott Hotel, der ligger lige ud til havnekanalen og få minutters gang fra Hovedbanegården.

Start-up City – en helt ny innovativ bydel for iværksættere

Fototekst: Hundredvis af nyopstartede virksomheder får snart optimale rammer i en ny bydel på Frederiksberg – Illustration Schmidt Hammer Lassen Architects

Associate Partner Mads Engel fortsætter konferencen af med at fortælle, hvordan den mere end 30-årige arkitektvirksomhed Schmidt Hammer Lassen Architects, arbejder med udvikling af innovative Kultur- og uddannelsesbygninger, kontorer, erhverv, detailhandel og boliger over hele verden.

I samarbejde med KOM-Kbh, er den prisvindende arkitektvirksomhed blandt andet i gang med det nye ambitiøse bygningskompleks, Start-up City, der har fået den endelige godkendelse til at erstatte Finsensvejs tidligere posthus og distributionscenter på Frederiksberg.

Hundredvis af nyopstartede virksomheder får snart optimale rammer med 550 kontorpladser, 131 små lejligheder og hotelværelser samt konference- og undervisningsfaciliteter, hvor de kan arbejde, sove og spise under samme tag med mulighed for at inspirere og hjælpe hinanden.

Start-up City’s i alt 15.500 etagemeter fordeler sig en femetagers karrébygning, en fireetagers mellembygning og det 13-etagers stablede tårn med lejligheder, hotelværelser og en udsigtsrestaurant på toppen.

Tidlig involvering af kompetencer sikre gennemarbejdede og velplanlagte projekter

Som en af Danmarks førende entreprenørkoncerner er Per Aarsleff A/S specialister i at udtænke, planlægge og gennemføre store projekter inden for infrastruktur, klimatilpasning, miljø, energi og byggeri.

På den tidligere postgrund i hjertet af København nær Tivoli er Per Aarsleff A/S i fuld gang med at etablere et nyt bykvarter. Et af de centrale elementer er det nye 73.000 m2 store kontordomicil til Danske Bank, der skal kunne huse 4.150 medarbejdere.

Per Aarsleff er i fuld gang med at opføre Danske Banks nye domicil for Danica Pension, som forventes at stå færdigt i Københavns nye bykvarter Postbyen i 2023 – Illustration: Lundgaard & Tranberg Arkitekter

Afdelingsdirektør i Øst Benny Munck præsenterer et udvalg af Per Aarsleff A/S nuværende byggeprojekter, hvor tidlig involvering med bygherre inddrager både entreprenørens og de mange partneres specialkompetencer, så man i fællesskab sikre gennemarbejdede og velplanlagt projekter, hvor risici minimeres.

I Hørsholm er Per Aarsleff A/S i gang med en omfattende 15.000 m2 udvidelse af Ingrediensfirmaet Chr. Hansens hovedkontor samt forsknings- og udviklingsfaciliteter modernisering og etablering af et innovation campus med laboratorier til yderligere 250 forskere. 

Chr. Hansens nye store Innovation Campus skaber et fremtidssikret centrum for innovation, vidensdeling og kundesupport – Illustration: Vilhelm Lauritzen Architects

DET NYE STATENS NATURHISTORISKE MUSEUM er et omfattende og alsidigt projekt

Efter en længere fase med sam­projektering er Per Aarsleff A/S i gang med den omfattende udvidelse af Statens Naturhistoriske Museum, der har til formål at samle museets funktioner på ét sted.

Hovedentreprisen på renoveringen i det centrale København udføres i One Company-samarbejde med søstersel­skabet Wicotec Kirkebjerg A/S.

Udvidelsen af Det Nye Statens Naturhistoriske Museum har mange forskelligartede aktiviteter, hvoraf flere foregår side­løbende og stiller store krav til planlægning og koordinering 

Københavns højeste boligejendom

I takt med Carlsberg Byens transformation til et helt nyt bykvarter opføres en række tårnbyggerier, hvor Per Aarsleff A/S blandt andet står bag opførelsen af Pasteurs Tårn, der sætter nye standarder for Københavnske tårnhuse. 

På baggrund af en unik samarbejdsform og tidlig involvering er milliardbyggeriet blevet gennemarbejdet i detaljen, hvilket er med til at effektivisere byggefasen og fremme kvaliteten.

Past­eurs Tårn bliver med sine 120 meter i 2022 den højeste beboelsesejendom i hele København – Foto Carlsbergbyen

Udvikling af moderne og fleksible transport- og logistik faciliter i Øresundsregionen

Det internationale ejendomsudviklings- og investeringsselskab MG Real Estate, som blev grundlagt i Belgien, har store planer om at udvide deres Skandinaviske portefølje af moderne transport- og logistik faciliter.

Den familieejet virksomhed med hovedkontor i Luxembourg oplever som resultat af den globale pandemi og øget behov for e-commerce stor efterspørgsel på nye automatiserede lagerfaciliteter fra internationale industrikunder i blandt andet MG Park GDC, MG Park Fredericia og MG Park Malmö.

Commercial Manager og chef for MG’s danske projekter, Christopher Thomsen, fortæller om den spændende udvikling i transport- og logistikmarkedet og hvordan MG Real Estate spekulativt forbereder opførelsen af mere end 200.000 m2 lager- og logistikcentre på første klasses logistik hub i Øresundsregionen, der binder Skandinavien, Tyskland og resten af Europa sammen.

Fototekst: MG Real Estate udvider deres portefølje og kapacitet af transport- og logistik faciliter på centrale lokationer i Øresundsregionen.  

Foreløbigt Program:

12.00 Frokost og netværk

12.50 Velkomst af Building Network 

13.00 Projektudvikling og kommende boligprojekter v/Projektudvikler Martin Dagnæs, Wihlborgs

13.25 Strategiske partnerskaber og kommende projekter v/Susanne Skjellerup Thomsen, EKJ Rådgivende Ingeniørfirma

13.50 Tidlig involvering af kompetencer sikre gennemarbejdede og velplanlagte projekter v/Afdelingsdirektør Benny Munck, Per Aarsleff A/S

14.00 Netværk med de første talere 

15.00 Udvikling af moderne og fleksible transport- og logistikfaciliteter i Øresundsregionen v/ Commercial Manager Denmark, Christopher W. Thomsen, MG Real Estate

15.25 Start-up City – en helt ny innovativ bydel for iværksætterev/Associate Partner, Schmidt Hammer Lassen Architects

15.50 Regionalt partnerindlæg

16.00 Netværk med de sidste talere og afrunding 

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Dialog og netværk 

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Såfremt din virksomhed ikke er medlem af Building Network har du mulighed for at købe

  • en fysisk billet for DKK 3.000 + moms 
  • et årligt Flex klippekort for 9.000 + moms. hvor du eller dine kollegaer får “fire klip”, der giver mulighed for at deltage fysisk til fire udvalgte regionale netværkskonferencer.
  • eller et årligt BOOST medlemskab for for 15.500 + moms, hvor du eller dine kollegaer får fysisk adgang for 1 person pr. regional konference.

Billetter kan indenfor 30 dage modregnes i et af vores medlemskaber. 

Læs mere om, hvordan Building Network hjælper dig med faglig viden om kommende bygge- og anlægsprojekter samt adgang til relevante aktører, så det bliver nemmere at få nye kunder og samarbejdspartnere her:

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Hvordan netværker du sikkert til vores bygge- og anlægskonferencer ?

Vi opfylder myndighedernes anbefalinger til både afstand, sikkerhed, hygiejne og antal deltagere.

På vores konferencer:
– har deltagere gyldigt Coronapas (dokumentation for, at du enten er færdigvaccineret, er tidligere smittet eller er testet negativ)  
– benytter vi ekstra store lokaler og bordopstilling, der sikrer ekstra god afstand mellem deltagerne
– står der håndsprit på alle borde
– er der ekstra fokus på rengøring af overflader og udsatte kontaktflader
– bruger vi personlige redskaber, engangshandsker eller portionsanretninger samt drikkevarer på flaske
– sikrer vi øget filtrering af indeluften med HEPA-filter både før og under arrangementet, som reducerer bakterier og luftbåren vira

 

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

 

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Få ekstra eksponering før, under eller efter vores konferencer

Building Network’s unikke netværksform med korte indlæg og ekstra lange netværkspauser giver os mulighed for at øge medlemsplejen yderligere. Sidste år fik medlemmerne mulighed for at synliggøre deres gode historier og nyheder kvit og frit på Building Network’s forskellige portaler.

I år kan to virksomheder fremvise deres innovative kompetencer og produkter med et regionalt partnerskab, der giver øget eksponering både fysisk og virtuelt før, under og efter vores eksklusive konferencer.

Læs mere, hvordan du får større synlighed over branchens aktører. 

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Offentliggørelse af deltagerliste, billeder og video samt formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed, titel og link til din LinkedIn profil bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement samt at foto og evt. video offentliggøres fra arrangementet.

Deltagerlisten sendes endvidere ud med navn, virksomhed og titel på mail til alle de tilmeldte og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med og offentliggør billeder eller evt. video af dig, bedes du venligst give os besked på contact@buildingnetwork.dk.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
4. oktober
Tidspunkt:
12:00 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Copenhagen Marriott Hotel
Kalvebod Brygge 5
København V, 1560 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
88 33 99 00
Hjemmeside:
https://www.marriott.com/hotels/travel/cphdk-copenhagen-marriott-hotel/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe2

Arrangementer

Seneste nyt