Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører på Sjælland

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører på Sjælland

26. oktober 12:30 - 16:30

Der er fuld gang i byudviklingen i Køge, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter på Sjælland. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network og Comwell Køge Strand til fysisk netværkskonference tirsdag d. 26. oktober 2021. På konferencen har du blandt andet mulighed for at høre Køge og Egedal Kommuner,  Domea og Innovater samt tale med nogle af regionens rådgivere, entreprenører og leverandører.

Økologisk mad på stranden

På Comwell Køge Strand kan du fx. nyde danske økologiske råvarer på terrassen med en unik beliggenhed lige ud til Køge Bugt. Det nyistandsatte hotel emmer af atmosfære med dets indbydende indretning som moderne strandhotel.

Den helt nye restaurant serverer retter tilberedt med omtanke og kærlighed til de enkelte råvarer, og når vejret tillader det, griller vi på den store terrasse ud mod vandet.

Udvikling af stationsnære bydele i smukke naturområder med fokus på bæredygtighed og sociale fællesskaber

Egedal Living er en ny boligbyggelse med plads til fællesskab for alle aldre – Illustration: 2E Group

Egedal Kommune er i fuld gang med at virkeliggøre visionen om en ny bydel omkring Egedal Station, hvor grønne marker over de kommende 20-30 år forvandles til en levende by med både butikker, boliger og virksomheder.

Projektleder for Byudvikling Henrik Wolfhagen fortæller om udviklingen af naturskønne byudviklingsarealer, som ligger tæt på hovedstaden, som gør Egedal Kommune meget attraktiv for nye boligprojekter, vækst og bosætning af op til 10.000 nye borgere.

Den kommende Egedal by indeholder forskellige bykvarterer med hver deres identitet, lige fra en tæt og høj stationsby til et åbent campusmiljø, der giver mulighed for såvel bevægelse og rekreation gennem bakkelandskaber, små skovklynger, sølandskaber, nyttehaver og sportsbaner.

Den almene boligforening PAB (Postfunktionærernes Andels-Boligforening) er i gang med at opføre over 100 boliger i projektet De Grønne Porte ved Egedal Station – Illustration: Andreas Ravn

Udvikling af grønne og bæredygtige boligområder

Den fuldt udbyggede Køge Nord Station og det omkringliggende bydel forventes samlet at skulle rumme ca. 6.000-7.000 arbejdspladser og mere end 1.000 boliger. Kontorbygningerne skal samtidig fungere som støjskærm mellem boliger og motorvejen – Illustration: ReiulfRamstad Architects

Byudviklingen i Køge Kommune tiltrækker mange projekter, både inden for boligbyggeri, erhverv, detailhandel og infrastruktur. Det gælder både Køge by, hvor Køge Kyst og Køge Nord er flagskibene – og det gælder i Herfølge, Borup og i flere af kommunens mindre byer.

I Køge Nord er udviklingen af en helt ny bydel i fuld gang. Over en årrække skal 80 hektar udvikles med både boliger, kontorbyggeri og en stor ny erhvervsby for innovative virksomheder, transport og logistik. Det centrale omdrejningspunkt er de to nye togstationer, Parker og Rejs-anlægget og de nye motorvejsramper, der bliver et trafikalt knudepunkt for hele hovedstadsområdet, hvor højhastighedstog, S-tog og motorvej mødes. Køge Nord får en klar grøn identitet, hvor der blandt andet bliver mulighed for at dyrke grøntsager, nyde naturen og se dyrene græsse i det bilfrie boligområde, som kun er 20 minutter i tog fra København.

Udviklingen i Skandinavisk Transportcenter, havneudvidelsen samt opførelse af Universitetshospitalet medfører også stor fokus på erhvervsudviklingen. Der er stadig plads til nye virksomheder inden for de gældende planrammer, men Køge Kommune er begyndt et se på områder til de kommende års udvikling.

De grønne og bæredygtige elementer er gennemgående for de nye bydele, der skal udvikles i både Køge Nord, Køge Kyst, Herfølge Vest og Hastrup Øst. Der er tale om bydele med adgang til tognettet, og der planlægges for blandede boligområder med både byhuse, små og store lejligheder og bofællesskaber med plads til både børnefamilier, unge og gamle. Natur og vand tænkes ind i alle områder fra starten, så fx vandløb og søer bruges klimamæssigt og rekreativt.

Leder af planteamet Anders Mosbæk Nielsen fortæller om grønne og bæredygtige boligområder, som snart er på vej samt, hvordan Køge Kommunes kraftige befolkningsvækst de kommende år kræver planlægning af flere nye institutionspladser, skole-, kultur og fritidstilbud samt ældreboliger til kommunens mange nye borgere.

Yderst i Søndre Havn står Pension Danmark foran at skulle opføre en ny bydel med ca. 500 boliger. – Illustration: Pension Danmark / Mangor & Nagel

Udvikling af bynære bolig- og detailprojekter, der styrker det lokale handelsliv

I takt med, at befolkningstætheden i byerne stiger, mærker ejendomsudvikleren Innovater en øget interesse for at udvikle projekter både fra detailkæderne, investorer og ikke mindst kommunerne der ønsker de ”blandede projekter” for at skabe liv og udvikling i byerne. 

Dagligvarekæderne har siden Innovaters etablering midt under finanskrisen i 2008 været de bærende kunder, og i takt med at disse kæder ønsker flere bynære placeringer, har Innovater udvidet forretningsområdet til at omfatte udvikling af bolig- og byudviklingsprojekter, der skal være med til at styrke det lokale handelsliv.

 

Den gamle posthusgrund i Allerød lige over for stationen er et godt eksempel på et kombinationsprojekt, hvor der blev stillet større krav til butiksudvikling med krav om kombination af dagligvarebutik, apotek og boliger – Foto Innoavter A/S.

Udviklingsdirektør Peter Søgaard giver eksemplar på, hvordan udvikling af den enkeltstående butik gennem de senere år er vokset i både størrelse og kompleksitet, så de i dag ofte bliver en del af plan for lokalområdet med stigende fokus på nye grønne og bæredygtige principper.

Genua House i Snekkersten har erstattet det tidligere Borupgårdcenter med 29 moderne lejligheder samt to dagligvarebutikker og pizzeria i stueplan.

Odins Brygge er et større byudviklingsprojekt på over 14.000 m² med attraktive udsigtsboliger, p-hus, butikslokaler, restauratør samt Odense Havns to første dagligvarebutikker, som skal løfte og skabe liv på havnefronten. 

Foreløbigt Program:

12.20 Frokost og netværk

13.10 Velkomst af Building Network 

13.20 Udvikling af stationsnære bydele i smukke naturområder med fokus på bæredygtighed og sociale fællesskaber v/ Henrik Wolfhagen, Projektleder i Byudvikling ved Egedal Kommune

13.50 Udvikling af grønne og bæredygtige boligområder v/ Ander Mosbæk Nielsen, Leder af planteamet ved Køge Kommune

14.20 Netværk med de første talere 

15.00 Udvikling af bynære bolig- og detailprojekter, der styrker et lokale handelsliv v/ udviklingschef, Peter Søgaard, Innovater

15.30 Bæredygtige ambitioner og kommende projekter v/Mette Mogensen, By- og boligudviklingschef, Domea

16.00 Netværk med de sidste talere og afrunding 

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Såfremt din virksomhed ikke er medlem af Building Network har du mulighed for at købe

  • en fysisk eller digital billet for DKK 3.000 + moms 
  • et årligt Flex klippekort for 9.000 + moms. hvor du eller dine kollegaer får “fire klip”, der giver mulighed for at deltage fysisk og digitalt til fire udvalgte regionale netværkskonferencer.
  • eller et årligt BOOST medlemskab for for 15.500 + moms, hvor du eller dine kollegaer får fysisk og digital adgang for 1 person pr. regional konference.

Billetter kan indenfor 30 dage modregnes i et af vores medlemskaber. 

Læs mere om, hvordan Building Network hjælper dig med faglig viden om kommende bygge- og anlægsprojekter samt adgang til relevante aktører, så det bliver nemmere at få nye kunder og samarbejdspartnere her:

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

På vores konferencer:

– benytter vi ekstra store lokaler og bordopstilling, der sikrer ekstra god afstand mellem deltagerne
– står der håndsprit på alle borde
– er der ekstra fokus på rengøring af overflader og udsatte kontaktflader
– bruger vi personlige redskaber eller portionsanretninger samt drikkevarer på flaske
– sikrer vi øget filtrering af indeluften med HEPA-filter både før og under arrangementet, som reducerer bakterier og luftbåren vira

Foto: Building Network

Få ekstra eksponering før, under eller efter vores konferencer

Building Network’s unikke netværksform med korte indlæg og ekstra lange netværkspauser giver os mulighed for at øge medlemsplejen yderligere. Sidste år fik medlemmerne mulighed for at synliggøre deres gode historier og nyheder kvit og frit på Building Network’s forskellige portaler.

I år kan to virksomheder fremvise deres innovative kompetencer og produkter med et regionalt partnerskab, der giver øget eksponering både fysisk og virtuelt før, under og efter vores eksklusive konferencer.

Læs mere, hvordan du får større synlighed over branchens aktører. 

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Offentliggørelse af deltagerliste, billeder og video samt formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed, titel og link til din LinkedIn profil bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement samt at foto og evt. video offentliggøres fra arrangementet.

Deltagerlisten sendes endvidere ud med navn, virksomhed og titel på mail til alle de tilmeldte og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med og offentliggør billeder eller evt. video af dig, bedes du venligst give os besked på contact@buildingnetwork.dk.

Detaljer

Dato:
26. oktober
Tidspunkt:
12:30 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Comwell Køge Strand
Strandvejen 111
Køge, 4600 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
56 65 36 90
Hjemmeside:
https://www.comwellkogestrand.dk

Arrangementer

Seneste nyt