Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Aarhus

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Aarhus

31. maj 2023 12:00 - 16:30

Der er fuld gang i befolkningsvæksten i Aarhus, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter i de omkringliggende kommuner. Er du interesseret i at høre mere om nogle af disse projekter, inviterer Building Network til netværkskonference i Aarhus onsdag d. 31. maj, hvor du blandt andet kan høre:

👉  LINK Arkitektur præsentere transformation af ikonisk Amtssygehus med fokus på bæredygtighed og fællesskab
👉  Skjøde Knudsen A/S berette om fokus på bæredygtige boliger og biodiversitet i Randers nye bydel Sporbyen
👉  RUM fortælle om cirkulært byggeri og nyskabende bofællesskab
👉  Gustin Landskab berette, hvordan den nye udviklingsplan ”Hjertet af Djursland” skaber milliardinvesteringer

Transformation af ikonisk Amtssygehus med fokus på bæredygtighed og fællesskab

Raundahl & Moesby udvikler og transformere på vegne af Pensionsselskabet PenSam 434 blandede boliger med respekt for Høgh-Hansens arkitektur – Illustration: LINK Arkitektur

Det tidligere Amtssygehus i Aarhus Midtby skal udvikles og transformeres således at det i fremtiden danner ramme om en ny, grøn bydel med fokus på fællesskab og et varietet bæredygtigt boligudbud. To nye boligprojekter vil frem mod 2025 inkludere nye boliger i en moderne og markant nyfortolkning af områdets klassiske arkitektur, der gør det ny boligkvarteret til et attraktivt sted at bo.

Markedsdirektør og segmentchef, Kristina Jordt Adsersen fortæller hvordan LINK Arkitektur kombinerer digitalt design, bæredygtighed og klimasmart byggeri i et par af de projekter, som er på tegnebrættet.

Investeringsvirksomheden Patrizia Denmark og udvikler Raundahl & Moesby har fokus på at omdanne Amtssygehuset til et nyt attraktivt bykvarter – Illustration: LINK Arkitektur


Udviklingsplanen ”Hjertet af Djursland” er et bud på langsigtet og bæredygtig turismeudvikling med respekt for områdets natur, historie og lokalsamfund – Foto:  Mathias Juul

Udviklingsplanen ”Hjertet af Djursland” skaber milliardinvesteringer

Djursland tiltrækker i dag mange gæster i højsæsonen, men har stort potentiale til at byde endnu flere velkommen på andre tider af året.

En stor international aktør træder meget snart ind med milliardinvesteringer til realisering af områdets mest ambitiøse, omfattende og dyreste anlægsprojekt nogensinde.

Kreativ leder, Stephan Gustin fortæller blandt andet om visionerne bag udviklingsplanen ”Hjertet af Djursland”, der har skabt den store interesse fra udlandet til etablering af et kraftcenter for helårsturisme herunder om dilemmaer i store anlægsprojekter, når udvikling af naturskønne perler, skal sikre fremtidens ambitioner, øget biodiversitet, lokale egnskvaliteter og stolthed omkring projektet i mange år fremover.

Udviklingsplanen ”Hjertet af Djursland” har skabt den store interesse fra udlandet til etablering af et kraftcenter for helårsturisme – Foto:  Mathias Juul

Stort boligprojekt med fokus på bæredygtighed og respekt for områdets industrielle historie

Sporbyen Scandia i Randers skal have sin egen identitet båret af stedets unikke industrielle historie – Illustration: Skjøde Knudsen

På den tidligere togfabrik i Randers skal Lærernes Pension snart opføre et nyt stort boligprojekt med 306 lejligheder i ét af de fem nye kvarterer.

Markedschef Martin Novak Knudsen præsenterer Skjøde Knudsen’s største enkeltstående entrepriseprojekt til dato, som skal bæredygtighedscertificeres med DGNB Guld og leve op til Bygningsreglementets lavenergiklasse.

De rekreative områder etableres med LAR-løsninger og stor fokus på biodiversitet – Illustration: Skjøde Knudsen

Cirkulært byggeri og nyskabende fællesskab

Det Cirkulære fyrtårnsbyggeri har samlet over 60 forskellige firmaer på tværs af hele byggeriets værdikæde – Illustration: RUMCircle House er verdens første almene boligbyggeri bygget efter cirkulære principper. Det betyder blandt andet, at byggeriet skal kunne skilles ad, og at 90 % af bygningernes elementer skal kunne genbruges uden at tabe nævneværdig værdi.

Projektchef for udvikling Malene Holmsgaard fortæller, hvordan RUM på baggrund af det udbudte dispositionsforslag har arbejdet innovativt med design for adskillelse i alle dele af projektet samt en bredspektret strategi for bæredygtighed med fokus på cirkularitet.

 

Herudover præsenterer Malene Holmsgaard det nyskabende projekt Generationernes Hus på havnefronten i Aarhus Ø, som samler ældreboliger, plejeboliger, familieboliger, ungdomsboliger og daginstitution i en vision om at skabe ét hus og én daglig ramme for givende fællesskab mellem generationer og gode relationer mellem mennesker.

Generationernes Hus fungerer som en integreret bebyggelse, hvor forskellige boligtyper, plejeboliger og daginstitution mødes i fællesskab – Foto: Jakob Lerche

Projektet bygger på Aarhus Kommunes 360° bæredygtighedsmodel – et værktøj, som understøtter, at projekter kommer hele vejen rundt om bæredygtighedsbegrebet, og kan sammenlignes med principperne i DGNB certificeringen.

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få smagsprøver på køkkenets specialiteter, der primært er tilberedt af økologiske og lokale råvarer.

Foreløbigt program

12.00 Frokost

12.50 Velkomst af Building Network

13.00 Udviklingsplanen ”Hjertet af Djursland” skaber milliardinvesteringer
v/ Partner Stephan Gustin, Gustin Landskab

13.30 Transformation af ikonisk Amtssygehus med fokus på bæredygtighed og fællesskab
v/ Markedsdirektør Kristina Jordt Adsersen, LINK Arkitektur

14.00 Netværk med talere og deltagere

15.00 Fokus på bæredygtige boliger og biodiversitet i Randers nye bydel Sporbyen
v/ Markedschef Martin Novak Knudsen, Skjøde Knudsen A/S

15.30 Cirkulært byggeri og nyskabende bofællesskab
v/ Projektchef for udvikling Malene Holmsgaard, RUM

16.00 Netværk med talere og deltagere

Foreløbig deltagerliste

AA Euro  Tina  Nielsen Netværkskonsulent
Boligkontoret Aarhus Erik Frehr Bygge- og innovationschef
Boligkontoret Aarhus Henrik Autzen Bestyrelsmedlem
Boligkontoret Aarhus Peter Lykke Nielsen Bestyrelsmedlem
Bruunsbo Byudvikling Mette Bruun Direktør
Bytømreren Steffen Agerskov Grundahl Kunde- og marketingsansvarlig
Chisa Marc Melgaard Sales Manager
Danfoss Fire Safety A/S Oliver Bradley Country Manager, Nordic Countries
Dansk Overfladebelægning Charlotte Nyeng Salgschef
DKTV Thomas H. Jørgensen Key Account Manger
DKTV Heidi Atzen Rasmussen Key Account Manager
Dovista A/S Allan Vinther Salgschef
Enemærke & Petersen a/s Claus Kjøngerskov Markedschef
Forenom ApS Julie Hansen Area Manager
Gustin Lanskab Stephan Gustin Ejer
H. Skjøde Knudsen Martin  Novak Knudsen Markedschef
Holst Advokater Pernille Svit W. Riis Advokat
INTERLEX Advokater Thomas Heintzelmann Advokat
Inventarrum Klaus Tønder Jensen CEO
Klimabalance ApS Hanne Wiese Direktør Klimapartner
Kone Christina Foldbjerg Hvass Sales Executive
Kone René Stoklund Salgskonsulent Modernisering
LECA Morten Almlund Dystred Salgschef
LECA Jesper Hønning Produkt konsulent
LINK Arkitektur Kristina Jordt Adsersen Markedsdirektør / Segmentchef Bolig
Nicole’s Malerfirma Nicole Christiansen Direktør
NKN Ejendomme Thomas  Bay Udviklingsdirektør
Nordstern Claus Schovgaard Rasmussen Projektudviklingschef
Phønix Tag Materialer A/S Dorthe Hartung Projekt- og bæredygtighedschef
PMG Byg Aps Kenneth Rossau Sales Manager
PMG Byg Aps Martynas Schneiderat Projektleder
PMG Byg Aps Juozapas Raudonius Projektleder
RIB A/S Flemming Dyring Senior Business Consultant
RUM Malene Holmsgaard Projektchef, udvikling
Skydoor Martin Jensen Projektsælger
Speedleads Mette Schnipper Netværkskonsulent
Sweco Ole Øster Madsen Regional Market Director
Tech-Huset ApS Thomas Esbjerg Teknisk direktør
  Niels Brix Jensen  

 

Foto: Building Network

Tilmelding

  • Få adgang til relevante aktører med en konferencebillet til DKK 3.000 + moms – Har din virksomhed ikke tidligere deltaget til en af vores netværkskonferencer, tilbyder vi at du kan kan afprøve dit første arrangement til en reduceret pris 1.875 + moms, så vi kan lære dig og din virksomhed bedre at kende.
  • Få større viden om udvalgte bygge- og anlægsprojekter med et årligt Flex klippekort for 7.500 + moms. hvor du eller dine kollegaer får “fire klip”, der giver mulighed for at 1 person fra jeres virksomhed kan deltage fysisk til fire udvalgte regionale netværkskonferencer samt I får mulighed for deling af op til 2 pressemeddelelser på vores forskellige kanaler.
  • Skab dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører med et årligt BOOST medlemskab for 15.500 + moms, hvor du eller dine kollegaer får adgang med op til 2 personer pr. regional konference samt I får mulighed for deling af op til 4 pressemeddelelser på vores forskellige kanaler.

Billetter kan indenfor 30 dage modregnes i et af vores medlemskaber. 

Læs mere om, hvordan Building Network kan hjælpe dig med at få mere viden om kommende bygge- og anlægsprojekter, skabe større synlighed overfor branchens aktører og komme i tidlig dialog med nye værdifulde relationer her:

Foto: Building Network

Få ekstra eksponering før, under eller efter vores konferencer

Building Network’s unikke netværksform med korte indlæg og ekstra lange netværkspauser giver os mulighed for at øge medlemsplejen yderligere. Sidste år fik medlemmerne mulighed for at synliggøre deres gode historier og nyheder kvit og frit på Building Network’s forskellige portaler.

I år kan to virksomheder fremvise deres innovative kompetencer og produkter med et regionalt partnerskab, der giver øget eksponering både fysisk og virtuelt før, under og efter vores eksklusive konferencer.

Læs mere, hvordan du får større synlighed over branchens aktører. 

Foto: Building Network

Offentliggørelse af deltagerliste, billeder og video samt formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed, titel og link til din LinkedIn profil bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement samt at foto og evt. video offentliggøres fra arrangementet.

Deltagerlisten sendes endvidere ud med navn, virksomhed og titel på mail til alle de tilmeldte og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med og offentliggør billeder eller evt. video af dig, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

 

Detaljer

Dato:
31. maj 2023
Tidspunkt:
12:00 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Horisont Hotel & Konference
Agro Food Park 10,
8200 Aarhus N, 8200 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
70208810
Hjemmeside:
www.horisont-aarhus.dk

Arrangementer

Seneste nyt