Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i København

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i København

3. oktober 12:00 - 16:30

Der er fuld gang i byudviklingen i København, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bæredygtige projekter i Hovedstadsområdet. Er du interesseret i at høre om udviklingen og få mere viden om et par af nuværende og kommende projekter ? – så kom til bygge- og anlægskonference mandag d. 3. oktober på Copenhagen Marriott Hotel, hvor du blandt andet kan høre Arkitema fortælle om en ny maritim bydel i København og Rambøll præsentere et par bæredygtige projekter i stor og mindre skala og møde Cubic Group, som er inviteret til at vise nogle af de kommende projekter, som er på vej. 

Netværk med stil

Konferencen finder sted i centrum af København på fem-stjernet Copenhagen Marriott Hotel, der ligger lige ud til havnekanalen og få minutters gang fra Hovedbanegården.

Nyt hovedkvarter for industrigiganten Bosch

Arkitema og COWI står i spidsen for udviklingen af et nyt dansk hovedkvarter for industrigiganten Bosch, der skal sætte standarden for, hvordan Bosch fremadrettet skal bygge bæredygtigt.

Partner i Arkitema, Dorthe Keis, indleder konferencen med at fortælle om det komplekse og multifunktionelle byggeri, som bliver udført med høje ambitioner om bæredygtighed og bliver en milepæl på rigtig mange punkter inden for kontorbyggeri.

Ny maritim og mangfoldig bydel med private og almene boliger 

Fototeskt: Stejlepladsen ligger med en fantastisk udsigt til vandet, hvor beboere får rig mulighed for at leve livet i tæt samspil med naturen, den lokale havn og bådklubberne – Illustration: Christensen & Co Arkitekter og Urban Power, som har lavet masterplanen.

Udviklingsselskabet By & Havn og PFA Pension skal snart opføre det nye kvarter Stejlepladsen med unik beliggenhed til vandet ved Københavns Sydhavn.

Fototeskt: Byen består af åbne klynger af fritstående eller sammenbyggede byhuse, der omkranser grønne gårdrum – Illustration: Arkitema

De to selskaber har høje ambitioner for at bæredygtighedscertificere de kommende private og almene lejeboliger i de attraktive omgivelser tæt op ad det store naturområde Sydhavnstippen.

Dorthe Keis fortæller også om de spændende planer for den nye maritime bydel, som placeres i en ny form for åbne klyngebebyggelser med udpræget grønne gårdrum og farverige facader i blandt andet genbrugsmaterialer samt et af de andre projekter som er på tegnebrættet.

Stejlepladskvarteret bliver en grønt bydel med aktive byrum hvor fællesskaber trives. Illustration: Arkitema

Bæredygtige ambitioner i stor og mindre skala

Market and Development Manager fra Rambøll’s afdeling for Innovation and Sustainability, Nikolaj Haaning præsenterer designløsninger og tiltag, i arbejdet med at reducere CO2 udledningen i et par projekter, som er på vej.

Kontorbygningen på marmormolen bliver helt eller delvist udført i massivtræ i konstruktionerne – Illustration Henning Larsen

På marmormolen i Københavns Nordhavn er AP Ejendomme i fuld gang med at opføre et af Danmarks største byggerier i træ, som forventes færdigbygget i 2025.

Rambøll er rådgiver på projektet i det populære Nordhavnskvarter, og Henning Larsen har tegnet den godt 28.000 kvm store erhvervsejendom i otte etager, som skal give inspiration og være rollemodel for fremtidens byggerier i hele landet.

Den 36-meter høje kontorejendom i træ benytter fremtidens byggematerialer og tekniske løsninger, så bæredygtighed og æstetik fusioneres.

Byggeriet af kontorhuset på marmormolen forventes som minimum at kunne opnå en DGNB-guld certificering – Illustration Henning Larsen Architects

Danmarks mest bæredygtige betonhus

I det nye fælleshus i Kanalbyen i Fredericia arbejder Rambøll, Henning Larsen Architects, Teknologisk Institut, Aalborg Portland og MT Højgaard med designet af et demonstrationsprojekt der i mindre skala for at vise, hvor CO2 effektivt man kan bygge ved at reducere mængden af beton, og arbejde med et mindre CO2 tungt materialemix. Ambitionen er at projektet skal overholde et CO2 aftryk på max. 5 kg CO2 pr. m2 om året for bygningsdele og drift tilsammen. Bygherre er AP Pension og projektet har udover bidrag fra projektgruppen også fået tilskud fra Realdania.

Ambitionen er at udlede under 5kg CO2 pr. m2 om året for bygningsdele og drift tilsammen –  Illustration: Henning Larsen

En grøn bydel med attraktive boliger for hele livet

Brøndby Strand skal være en grøn bydel, der forener et stærkt arkitektonisk udtryk med attraktive boliger for hele livet

Ud over renoveringen af syv højhuse omfatter helhedsplanen HP4 også nedrivningen af de fem østligste højhuse på grund af for højt PCB-niveau, renovering af lavhuse samt renovering af udearealer.

Cubic Group ApS er involveret i en del af Danmarkshistoriens største renoveringsprojekt med et samlet budget på over fire mia. kroner, som skal gøre Brøndby Strand til en sammenhængende og levende bydel med bæredygtighed som gennemgående tema.

Afdelingsleder Jens Johansson præsenterer nye trends, bedre udnyttelse og større fleksibilitet i et par af de projekter, som bygherrerrådgiveren er involveret i herunder renovering af de første fire højhuse i Brøndby Strand, ombygning af pakhus 47 og 53 på Sundmolen samt et kombineret renoveringsprojekt og nybyggeri på Jernholmen.

Helhedsplanen P4 består af renovering af 2.700 boliger, bygninger og friarealer i Brøndby Strand Parkerne – Kreditering: Domus Arkitekter og Urban Power

Foreløbigt Program

12.00 Frokost

12.45 Velkomst af Building Network 

12.50 Ny maritim og mangfoldig bydel med private og almene boliger 
v/ Dorthe Keis, Partner i Arkitema

13.15 Netværk med den første taler og deltagere

13.30 Bæredygtige ambitioner i stor og mindre skala
v/ Nikolaj Haaning, Market and Development Manager, Innovation and Sustainability hos Rambøll

13.55 En grøn bydel med attraktive boliger for hele livet
v/ Bygherrerådgiver/afdelingsleder Jens Johansson, Cubic Group

14.20 Netværk med de sidste talere og deltagere

15.00 Afrunding

Deltagerliste

AA Euro Recruitment Group Karolina Hansen
Arkitema Dorthe Keis
ATI project  Livia Constantino
BMS Kranexpressen A/S Søren Obel
Building Network Mickey Lund Direktør
Building Network Henrik Tangø-Brandt Konsulent
Cubic Group Jens Johansson
Cubic Group Susanne Rømer Jensen
DKTV Dennis Rønberg
DKTV Anders Jansberg
Embassy of Canada to Denmark Richard Higginson
Erik-Larsen & Søn Tonni Winther
FJ Poulsen Malena Poulsen
FJ Poulsen Michael  Sheridan 
Gunnebo Entrance Control Kasper Trolle
Honeywell George Markhovski
HYDRO-CON A/S Jens Kofoed
HYDRO-CON A/S Niels KB Jensen
Inventarrum A/S Klaus Jensen
JTR Consult Jan Rubin
KHR Architecture Torben Juul
Kosmos Cong Vu
Lamilux Nordic A/S Michael  Saunte
Leca Danmark A/S Dorthe Høyer
Malmos A/S Connie Wiuff
OPTIMAX Jørgen Lauritsen
Rambøll Nikolaj Haaning
Rehau  Ole Baltzersen
Saint-Gobain – Ecophon A/S Thomas Hernández-Rosenmai
Scandi Byg Martin Nilsson
Trekantens Diamantskæring Lars Starning
Triodan Martin Hjorth
Vasik Peter Andreasen

Dialog og netværk 

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Tilmelding

  • en fysisk billet for DKK 3.000 + moms – Har du en kollega, god relation eller samarbejdspartner, som ikke tidligere har oplevet at netværke til en af vores bygge- og anlægskonferencer, kan du efter først-til-mølle få op til to VIP-billetter pr. virksomhed til dette arrangement, så I kan deltage sammen.
  • et årligt Flex klippekort for 9.000 + moms. hvor du eller dine kollegaer får “fire klip”, der giver mulighed for at at 1 person kan deltage fysisk til fire udvalgte regionale netværkskonferencer og deling af 2 pressemeddelelser på vores forskellige kanaler.
  • eller et årligt BOOST medlemskab for for 15.500 + moms, hvor du eller dine kollegaer får fysisk adgang for 1 person pr. regional konference samt 2 ekstra gæste- eller kollegabilletter og deling af 4 pressemeddelelser på vores forskellige kanaler.

Billetter kan indenfor 30 dage modregnes i et af vores medlemskaber. 

Læs mere om, hvordan Building Network kan hjælpe dig med at få mere viden om kommende bygge- og anlægsprojekter, skabe større synlighed overfor branchens aktører og komme i tidlig dialog med nye værdifulde relationer her:

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Få ekstra eksponering før, under eller efter vores konferencer

Building Network’s unikke netværksform med korte indlæg og ekstra lange netværkspauser giver os mulighed for at øge medlemsplejen yderligere. Sidste år fik medlemmerne mulighed for at synliggøre deres gode historier og nyheder kvit og frit på Building Network’s forskellige portaler.

I år kan to virksomheder fremvise deres innovative kompetencer og produkter med et regionalt partnerskab, der giver øget eksponering både fysisk og virtuelt før, under og efter vores eksklusive konferencer.

Læs mere, hvordan du får større synlighed over branchens aktører. 

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Offentliggørelse af deltagerliste, billeder og video samt formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed, titel og link til din LinkedIn profil bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement samt at foto og evt. video offentliggøres fra arrangementet.

Deltagerlisten sendes endvidere ud med navn, virksomhed og titel på mail til alle de tilmeldte og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med og offentliggør billeder eller evt. video af dig, bedes du venligst give os besked på contact@buildingnetwork.dk.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
3. oktober
Tidspunkt:
12:00 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Copenhagen Marriott Hotel
Kalvebod Brygge 5
København V, 1560 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
88 33 99 00
Hjemmeside:
https://www.marriott.com/hotels/travel/cphdk-copenhagen-marriott-hotel/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe2

Arrangementer

Seneste nyt